In honor of Mr. Ginny Weasley’s big day, take the quiz that I’m sharing with the kids/teens:1. What do Ron and Hermione name their kids?

a)Harry and Hagrid

b)They don’t have kids. KIDS ARE GROSS!

c) Kylie and Kendall

d) Rose and Hugo

2. What person from the Wizarding World does Harry discover living just down the road from his Privet Drive home?
a) Mrs. Figg
b) Katniss Everdeen
c) Moaning Myrtle
d) Madam Malkin

3. What happens to Professor Lockhart?
a) Drake writes a diss track about him
b) His hair turns white
c) He loses his memory
d) He elopes with Peeves in a breathtaking destination wedding. It was just lovely.

4. Luna’s earrings are made out of ________:
a) Chicken feet
b) radishes
c) bananas
d) She doesn’t have pierced ears

5. How did Hagrid get his pet dragon, Norbert?
a) Norbert’s a chicken actually, thanks.
b) There’s no such thing as dragons.
c) eBay
d) In a card game

6. What is Tonks’s first name?
a) Trick question. Tonks’s first name is Tonks. Nice try.
b) Taylor
c) Nymphadora
d) Bellatrix

7. When is Harry’s birthday?
a) July 31st
b) Christmas
c) Wizards don’t have birthdays
d) The 42nd of Nevermember

8. What is splinching?

a) It’s a combination of the words “splinter” and “flinching”. It’s when you flinch when you get a splinter

b) I could tell you, but it’s gross. I better not.

c) It’s just what happens to old spinach.

d) Splinching occurs when a witch or wizard apparates wrong.

9. How many Harry Potter books are there?

a) They aren’t books. They are movies.

b) 7

c) 1

d) 3 1/3

10. Who is the Ravenclaw House ghost?

a) Patrick Swayze

b) Bookins Bartleby

c)The Grey Lady

d) Dumbledore

Here are the answers:

1. d

2. a

3. c

4. b

5. d

6. c

7. a

8. d

9. b

10. c

How did you do, nerds? I bet you did great. Good job!

~Love and Libraries, Ingrid

♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Librarian Wardrobe ♥

About magpielibrarian

Youth Services Librarian, Mediocre Crafter, Urban Magpie, Glitter Addict, and Worshiper of Ridiculous Outfits, Emerging Leader 2012, Former Rainbow Book List Member, and GLBT RT Director-at-Large! This is what a librarian looks like, kids.

2 responses »

  1. Maria says:

    Is it bad that I was able to get all these answers with no problem? Of course you are speaking to the librarian who has celebrated Harry’s birthday since the books came out!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s